Mgr. Helena Langšádlová

  • TOP 09
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.08.2015 11:01:39

Otevření nového centra pro migranty je v tuto chvíli nezbytné

Otevření nového centra pro migranty je v tuto chvíli nezbytné

Věřím, že ministerstvo vnitra připravilo technicky režim tohoto zařízení tak, že nebude ohrožovat a obtěžovat život obyvatel v okolí.

Otevření nového centra pro migranty ve Vyších Lhotách je v tuto chvíli nezbytné. Věřím, že ministerstvo vnitra připravilo technicky režim tohoto zařízení tak, že nebude ohrožovat a obtěžovat život obyvatel v okolí. A doufám také, že ho jako nezbytné přijmou místní občané. Osobně ale dodávám, že není řešením.

Evropská unie a jednotlivé členské státy musí na řešení migrační krize v budoucích měsících a letech vynaložit výrazně více peněz než doposud. A to jak na pomoc v místě, aby se omezil proud dalších migrantů, tak na boj s organizovaným zločinem a na ostrahu společné schengenské hranice. Součástí evropského postupu musí být i důsledná návratová politika všech nelegálních migrantů a v neposlední řadě program integrace pro ty, kteří budou v Evropě legálně.

Proto jsou pro mě nepochopitelné nálezy soudů, které rozhodly v rozporu s nařízením Evropské unie. Nelegální migranty opravdu není možné bez zadržení a prověření právě v takovýchto zařízeních, jako jsou nově Vyšní Lhoty, nechat volně cestovat po naší zemi i po Evropě.

Helena Langšádlová, místopředsedkyně TOP 09

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama