Mgr. Herbert Pavera

Koukněte: https://www.herbertpavera.cz/zustanme-v-kontaktu
  • TOP 09
  • Opava
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.06.2018 17:23:57

Společně za rozumný a slušný senát

Společně za rozumný a slušný senát

Představitelé TOP 09, ODS, hnutí STAN, Zelených a Soukromníků dnes představili společného kandidáta do nadcházejících podzimních senátních voleb v obvodu č. 68 – Opava, kterým je dlouholetý starosta Bolatic a bývalý poslanec Herbert Pavera.

„Dvacet let se potkávám s lidmi a řeším, co je trápí. Došel jsem k závěru, že má smysl kandidovat, když budu mít podporu stran, které jsou srozumitelné a neexistují jako marketingové nebo populistické projekty. Tuhle podporu mám,“  řekl Herbert Pavera.

Předseda oblastního sdružení ODS Radek Káňa zdůraznil, že spojení stran pro senátní volby je přirozeným rozšířením spolupráce, která byla již oznámena na komunální úrovni: „Společně s TOP 09 jsme před časem představili kandidátku do letošních komunálních voleb v Ostravě a Opavě. Kandidatura Herberta Pavery je dalším krokem k integraci středopravicových subjektů v našem regionu. Společně nabízíme silného kandidáta s jasným programem.“

„Spolupráce s TOP 09 v senátních volbách byla již v minulosti úspěšná, a proto jsme se rozhodli na ni navázat,“  doplnila bývalá 1. náměstkyně primátora Opavy Pavla Brady za Zelené.

Přítomnost úspěšných starostů v Senátu je základních předpokladem pro budoucí rozvoj obcí a měst. Názory komunálních politiků musí být slyšet, protože z každodenní praxe znají problémy lidí v obcích a městech a umí je řešit.“  řekl předseda krajského výboru hnutí STAN a starosta Horní Suché Jan Lipner.

„Vzhledem k současnému stavu Poslanecké sněmovny, je důležité spojit demokratické síly v Senátu. Osobou Herberta Pavery získáme senátora s politickými zkušenostmi jak z parlamentní, tak i komunální úrovně, který je zárukou spolehlivosti a slušnosti,“ uvedl místopředseda Soukromníků Petr Thaisz.

„O Senátu se říká, že je nepotřebný a tomu odpovídá i mizerná volební účast. Senát ale může zabránit politikům ve Sněmovně potichu prohlasovat změny zákonů nebo naší Ústavy tak, aby se tolik nemuseli lidí ptát, co si myslí. Letošní volby budou mnohem víc o Senátu jako takovém.   O tom, co může a nemůže,“  dodává Herbert Pavera.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama