Mgr. Ing. Petr Nedvědický

  • ANO 2011
  • Ústí nad Labem
  • primátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2020 19:43:00

Nové vyhlášky města pomohou podnikatelům

Nové vyhlášky města pomohou podnikatelům

Zastupitelstvo města schválilo nové vyhlášky o místním poplatku z pobytu a o místním poplatku za užívání veřejného prostranství. Reaguje tak na nepříznivé ekonomické dopady nouzového stavu.

Jednání zastupitelstva probíhalo v nouzových podmínkách, kdy zastupitelé seděli v určených rozestupech, a hlasy sčítaly skrutátorky. Ostatní účastníci jednání byli na balkoně nebo sledovali přenos v předsálí.

Zastupitelé zrušili obě původní vyhlášky a vyhlásili nové, ale posunuli jejich platnost. Místní poplatek z pobytu se tak nebude platit do konce září a místní poplatek za užívání veřejného prostranství do konce srpna.

„Chceme tak ulevit podnikatelům, kteří museli zavřít své provozovny nebo podstatně omezit jejich provoz,“ vysvětlil primátor Petr Nedvědický.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama