Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2016 9:28:02 - marus001

dost bylo hejtmana Haška !

Budete kandidovat proti hejtmanu Haškovi ?
Myslím si, že pan hejtman už předvedl, všechno co uměl a stačilo to. Co říkáte na to, že se do Brna dováží " křesťané ?" Neměly by tzv. neziskovky, fungovat bez podpory státu ? Viz Gen 21, za kterou se vláda zaručila, že za ni všechno uhradí, pokud projekt selže.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.02.2016 14:15:59 - Mgr. Ivo Pojezný
 Vážená paní,
děkuji za dotaz. Delegáti krajské konference KSČM mi dali silný mandát, abych vedl kandidátku KSČM do podzimních krajských voleb v Jihomoravském kraji. Věřím, že KSČM je schopna spravovat kraj efektivně, hospodárně a transparentně ve prospěch všech občanů Jihomoravského kraje. Migrační krize, se kterou Váš dotaz souvisí, by vydala na dlouhou diskuzi. Nicméně co se týká fungování tzv. neziskovek jsem podobně skeptický, jako Vy. V zásadních úlohách by mělo jít o přímé řízení a řešení problémů a ne se zbavit odpovědnosti zřízením neziskovky, které mnohdy dělají vlastní politiku a zasahují i do oblastí, kam by neměly. U některých je nutné poukázat také na často velmi neprůhledné hospodaření a vysoké náklady na chod samotné “neziskovky”, které v některých případech výrazně převyšují peníze vynaložené na účel, pro který tato byla zřízena. Hezký den. IP