Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2016 22:29:50 - mámababička

Zvláštní

Pane poslanče, přijde mi, že na Vás platí staré přísloví, že "potrefená husa se vždycky ozve"!!!!
Proč byste se jinak pořád tak vehementně a pořád zasazoval o nesmyslné zařazování výroku p.Babiše na jednání poslanců?
To sněmovna nemá nic důležitějšího na práci, než rozpitvávat, co kdo řekl? Proč tedy stejnou pozornost nevěnujete sprostým výrokům na adresu p.presidenta, proč jste ještě nezjistili, kam se poděla ukradená státní zástava, proč ještě ti, kteří jí ukradli -doteď nemuseli uhradit výlrobu nové zástavy a "nesedí" ?
A proč se všichni poslanci TOP09, vč.důležitého býv.ministra financí- nezasadíte o to, aby si mezinárodní řetězce u nás při prodejích potravin neúčtovali tak neskutečné marže?
Ptám se asi zbytečně, stejně neodpovíte, Top09 stejně nezajímají problémy "normálních lidí", ale jen to, aby se za každou cenu "udrželi u plného korýtka", že?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.03.2016 12:32:05 - Mgr. Jan Farský
 Vážená mámababičko, 

dovolte mi stručnou odpověď. Ne, neplatí pro mě toto staré přísloví. A vadí mě, když někdo plácá. A pokud Babiš říká, že ví o pěti zlodějích ve sněmovně, myslím, že mám právo se ptát, kdo to je. Sněmovna si odhlasovala, že to vědět nechce, tak je rozhodnuto. Ukradená zástava? Nejsem policista. Tři jsou obviněni, čeká je soud, byli obviněni. Marže? Je na Vás kde nakupujete. Já například do supermarketů chodím minimálně, raději nakupuji u místních a české potraviny. 
I já jsem normálním člověkem, dělám práci co mě baví, byť vstupem do politiky se mi snížily příjmy a zvětšil objem práce. Až o mé služby nebude zájem, nebo mě to přestane bavit, vykonávat je nebudu, tak jednoduché to je. 

Přeji Vám krásné dny.