Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.07.2023 23:07:00

Každý člověk má nějaký talent a ten by měl rozvíjet ve svém studiu i v práci

Každý člověk má nějaký talent a ten by měl rozvíjet ve svém studiu i v práci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k práci a obětavosti.

 Když jsem měl promluvit k novým absolventům Univerzita obrany Brno, řekl jsem si, že jim řeknu to, co často říkám na debatách se studenty.

Každý člověk má nějaký talent a ten by měl rozvíjet ve svém studiu i v práci. Navíc by část toho talentu měl věnovat i společnosti a pomoct na obci, ve spolku, dobročinné organizaci atd. U některých lidí to přeroste v celodenní práci a v jejich poslání. Přesně tak je to u těchto nových vojáků, kteří k talentu přidávají navíc velkou obětavost a obrovskou odvahu. A za to jim děkuji.

Stejně tak děkuji všem, kdo se hlásí do aktivních záloh, protože v této době potřebujeme každého talentovaného, obětavého a odvážného člověka.

Popřál jsem jim, aby celou dobu svojí služby mohli být hrdí na tuto zem a nikdy neztratili chuť sloužit své vlasti a lidem v ní.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama