Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2022 4:42:00

Ministerstvo nedávno poslalo skoro 174 milionů korun do sociálních služeb

Ministerstvo nedávno poslalo skoro 174 milionů korun do sociálních služeb

Komentář na facebookovém profilu k penězům na sociální služby a dalších věcech.

 Jak dlouho mají na peníze čekat pracovníci, kteří se starají o seniory, hendikepované, děti, lidi, kteří jsou na tom špatně a potřebují rychle pomoct… co byste řekli?

"Jak čekat?"

Přesně!

Takže, když ministerstvo nedávno poslalo skoro 174 milionů korun do sociálních služeb, tak jsme svolali mimořádné zasedání zastupitelstva. Dneska jsme to schválili a peníze můžou jít tam, kde jsou potřeba. Tady není na co čekat.

Důležitá zpráva pro naše školy, nemocnice, sociální zařízení, kulturní instituce a vůbec všechny příspěvkovky. Drahé energie totiž dopadly i na ně. Spočítali jsme zvýšené náklady a posíláme jim 50 %. Je to taková první pomoc, aby mohli normálně hospodařit. Řešit to budeme i dál.

A ještě jedna poznámka: Chcete být v obraze a dostávat souhrn nejdůležitějších zpráv? Přihlaste se k mému newsletteru ZDE.

Píšu tam věci, které byste neměli minout, často se rozepíšu k věcem, které potřebují víc prostoru a hlavně si říkám o zpětnou vazbu. Přidejte se!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama