Mgr. Jan Grolich

  • KDU-ČSL
  • Jihomoravský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.11.2022 16:07:00

Víc financí do oprav silnic, nebo do sociálních služeb?

Víc financí do oprav silnic, nebo do sociálních služeb?

Komentář na facebookovém profilu k dotazníku voličům.

 Víc financí do oprav silnic nebo do sociálních služeb?

Peníze jsou vždycky až na prvním místě.Teda aspoň na konci roku, když sestavujete rozpočet. Protože na co si nenachystáte prostředky, to nakonec nemáte.

A těch věcí, co jsou potřeba, je nekonečně - opravovat silnice (to víte i vy), navýšit peníze pro neziskovky v sociální sféře, prevence na školách, energetické úspory, životní prostředí… chceme hlavně investovat a ne všechno projíst.

Už máme za sebou několikáté kolo projednávání a další nás čekají. Tak jsem si říkal, že byste k tomu taky mohli něco říct.

Udělal jsem dotazník, do kterého jsem dal pár věcí, se kterými do toho jdu a nějaké novinky. Tak budu rád za zpětnou vazbu.

Není tam všechno, to by bylo moc dlouhý - ale budu rád, když mi k tomu něco napíšete. A když mi necháte mail, tak až to bude hotové, tak vám pošlu delší vysvětlení proč děláme to, co děláme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama