Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2023 10:39:00

Ministryně Černochová urážku rozšířila na téměř dva miliony voličů

Ministryně Černochová urážku rozšířila na téměř dva miliony voličů

Projev na 50. schůzi Poslanecké sněmovny 25. ledna 2023 k hrubé urážce voličů a podporovatelů Andreje Babiše

 Vážené kolegyně, vážení kolegové,

dovolte, abych nejprve zdůvodnila můj návrh přidání bodu do programu schůze. Obrátím se teď, vaším prostřednictvím, na paní ministryni Černochovou. Včera jsme vás tu - naše paní předsedkyně vyzvala, abyste se omluvila za nemístná slova. Vy jste to neudělala, což mě ani nepřekvapilo, protože už v minulém období jsem tu slyšela, že nesaháme ani po kotníky paní Markétě Pekarové Adamové, ale šokovalo mě, co nastalo potom.

Vy jste totiž tu urážku rozšířila na téměř dva miliony voličů a podporovatelů Andreje Babiše. Dovolte, abych vám citovala, co jste včera prohlásila. "Dovolte mi, abych vám tento email přečetla, protože z toho emailu je patrné, že vaši podporovatelé jsou schopni a ochotni udělat pro hnutí ANO, jako otroci, úplně všechno."

Já zde mluvím klidným hlasem, protože tak mluvím i ke svým pacientům, které to uklidňuje, neumím mluvit v emocích, asi jak jste zvyklá teď ze svého ministerstva. A já proto vyzývám paní ministryni, když už jste se neomluvila nám, tak se omluvte těm 2 milionům podporovatelů Andreje Babiše. Proto navrhuji bod - Omluva ministryně obrany Černochové 2 milionům občanům a podporovatelům Andreje Babiše.

Děkuju.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama