Mgr. Jana Pastuchová

  • ANO 2011
  • Liberecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.09.2021 13:21:00

Paní poslankyně se asi změnila přechodem k Trikolóře na zdravotníka

Paní poslankyně se asi změnila přechodem k Trikolóře na zdravotníka

Projev na 118. schůzi Poslanecké sněmovny 17. září 2021 k Uznávání protilátek na Covid-19

 Děkuji, pane předsedající. Já jenom opravdu krátce. Já chápu, že máme před volbami a chápu, že paní poslankyně se nám asi změnila z odbornice na školství, protože jak vím, jste vystudovaná učitelka, přechodem k Trikolóře, na zdravotníka nebo dokonce lékaře, na kterého se studuje šest let.

Nerozumím tomu, když se této problematice tak strašně věnujete a tak strašně vás zajímá, že jsem vás neviděla ani na jednom výboru pro zdravotnictví, kde seděli všichni odborníci a na tyto věci jste se jich tam mohla zeptat. Myslím si, že kdybych se vás zeptala na nějaký název, který jste tady přečetla - možná správně - tak ani nevíte, co to znamená. Když tady ve Sněmovně proběhlo opravdu mnoho jednání výboru pro zdravotnictví, paní profesorka Adámková se tomu věnovala s celým výborem, vy jste tam nebyla ani jednou.

A k tomu Rakousku, paní kolegyně prostřednictvím předsedajícího, ano, Rakousko je jediná země, ale ustupuje od toho. Tak si to nejprve zjistěte a pak tady něco tvrďte na mikrofon. A já bych vám doporučila, abyste se věnovala tomu školství, to vám šlo fakt lépe.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama