Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.11.2020 13:06:57

Islámský útok na Evropu

Islámský útok na Evropu

Poslední teroristické útoky ve Francii opět ukázaly nepříjemnou pravdu, že islámští radikálové, dovezení do Evropy v rámci migrační vlny, nesložili zbraně.

Po opětovném zveřejnění karikatur Mohameda došlo k řadě útoků muslimů na tzv. měkké cíle, nevinné civilisty, které se vyznačují neslýchanou brutalitou a připomínají válečné zločiny, kterých se tito sadisté dopouštěli během syrské války s islámským státem. Prezident Macron začal mluvit cosi o civilizovaném islámu. Ten výraz sám o sobě je nesmysl. Islám je jenom jeden , dogmaticky ukotven na spisech ze 7.století n.l. Nezapomínejme ale, že to byli právě francouzští muslimové, kteří jej před dvěma lety zvolili za prezidenta a ani na to, že to bezpochyby nebylo zadarmo. Macronovo pokrytectví je nyní dobře vidět.Nezapomínejme, že pod rouškou epidemie coronaviru, že zatímco se Francie rmoutí na povražděnými občany, nelegální imigrace do Evropy pod podporou EU stále běží na plné obrátky. Kolik takových teroristů ještě chce Evropská komise a další její agentury jako Frontex do Evropy ještě dovézt? Stále ještě má málo prolité evropské krve, kterou islamisté tak snadno prolévají současně s tím, jak inkasují finanční dávky právě od evropských vlád? Proč nás EU nutí, abychom financovali ty, kteří nás přicházejí ovládnout, vysát a pozabíjet?Teroristické útoky ve Francii z poslední doby odhalily v celé zrůdnosti nahou pravdu o tzv. Nové migrační politice EU, která neřeší ani ty nejzásadnější problémy nelegální migrace a jenom stále stejně zatvrzele prosazuje nekončící přísun dalších a dalších statisíců nepřizpůsobitelných imigrantů do Evropy.. SPD je jednoznačně proti jakékoliv podpoře nelegální migrace, voláme ukončení jakékoliv podpory nelegální imigrace, odmítáme, aby nám EU vnucovala nelegální imigranty o kterých ani netuší, o koho jde, voláme po neprodyšném uzavření hranic EU a po nemilosrdné deportaci všech nelegálních imigrantů zpět na kontinent, kam patří. Současně namísto nesmyslných dávek migrantům naopak požadujeme těmito penězi motivovat jejich domovské státy, aby je přijímali zpět.
Na závěr bych ještě dodal, že požadujeme, aby peníze, vyplácené Erdoganovi jako výpalné za to, že do Evropy nepouští nelegální migranty, byly vyplaceny Řecku, Rumunsku a Bulharsku na zabezpečení hranice EU právě proti nelegální imigraci
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama