Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.07.2016 11:57:06

Referendum bude!

Referendum bude!

Jen se tomu nebude říkat referendum, ale krajské a senátní volby!

 

Je to tak. Svými hlasy občané určí, zda souhlasí s vládou a její servilní, bezpáteřní politikou vůči Bruselu a Washingtonu. Nebo zda naopak chtějí samostatnou a hrdou Českou republiku. Občané sami svojí účastí a svými hlasy určí, zda chtějí svou vlast islamizovat, zda chtějí nárůst násilné kriminality, zda chtějí zemi zaplavit nepřizpůsobitelnými imigranty a zda je chtějí financovat z toho, co stát utrhne od (už tak poloprázdných) úst důchodcům a dětem.

Volební účast, to je ten faktor, kterého se vláda bojí, to je faktor, který může z teplých místeček a plných korýtek vyhnat mnoho parazitů. Volební účast může svými hlasy otočit politický kurs České republiky, od chřadnoucí EU i NATO řinčícího zbraněmi na ruských hranicích. Zkrátka, čím více voličů, tím vyšší úroveň demokracie.

8.října 2016 máme my, občané, zase po delší době šanci něco změnit. Nepropásněme ji svou pohodlností. Nepodlehněme hloupé skepsi, že naše hlasy nic nezmění, NENÍ TO PRAVDA! To jen se naši prodejní novináři snaží obelhat voliče a tím udržet u vesel své chlebodárce. Věřte svému úsudku, přijďte na schůzky s lídry stran, se senátními kandidáty, ať vidíte, co vám přinášejí (a zda je vůbec možné jejich sliby naplnit).

Když se volič nezajímá o volby, pak ti, kteří se dostanou k moci, se nezajímají o voliče, jak to vidíme nyní. Uvědomělý volič je páteří demokracie a noční můrou příživníků! Nenechte se ohlupovat záplavou billboardů a líbivých hesel, ze kterých po volbách nezbude nic. Přemýšlejte, kdo z politiků stojí tvrdošíjně na svém programu a neuhýbá. Zjistíte že takových mnoho není. SPD Tomio Okamury je jedním z takových hnutí. Pojďte s námi, protože společně, ale opravdu jenom společně, můžeme dosáhnout změny kursu naší země k lepšímu životu občanů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama