Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.05.2018 0:31:56

Zaseji strach do srdcí nevěřících

Zaseji strach do srdcí nevěřících

prý prohlásil kdysi Mohamed a jeho následovníci se toho drží zuby nehty dodnes. Proč také ne, když se jim to daří! Konec konců stačí se někam vypravit letecky a projít nekonečné bezpečnostní kontroly. Co jiného to je, než výraz strachu?

 

Násilí na ulicích je dalším nástrojem rozsévání strachu. V poslední době proběhlo v Praze několik násilných incidentů, spáchaných „Evropany neevropského původu“. Osobně se domnívám, že se jednalo tzv. zkoušku bojem, aby určitá skupina islamizátorů zjistila, jakou míru násilí na ulicích jsme schopni tolerovat a co si nechají líbit naše multikulturní media. Těch 7 útočníků totiž bylo příliš mnoho na náhodu. Jejich pocit nadřazenosti, pasivita policie, politická korektnost a zbabělost politiků a novinářů, to je tedy opravdu ďábelský koktejl začátku islamizace ČR po vzoru zemí západní Evropy.

Ovšem rozsévat strach, když se PČR dívá jinam (než např. na oněch 250 kamer, které útočníky pokusu popravy toho nešťastného číšníka natočily při akci a útěku), je snadný úkol. Skoro stejně snadné, jako napadání žen v Kolíně předloni na Silvestra. Ještě že máme české slečny Marpleové, které padouchy na poslední chvíli odhalily a nahlásily PČR, aby za nedlouho většina z nich byla zase venku!

Zasetý strach vzklíčil a nese své jedovaté plody. Placení nebo hloupí agenti nenávisti (pardon, lásky), za pomoci některých vlivných médií, ochotně a okamžitě ostrakizují, pomlouvají a snaží se společensky znemožnit každého, kdo se takovému strachu postaví. Označení rasista, fašista, nacista, extremista, radikál, islamofob, xenofob a další houfně létají našimi médii jako vrabci na jaře. Výsledkem je pokračující zastrašování národa samozvanými a mocnými hlasateli té jediné správné pravdy. Bojíme se pojmenovat věci pravými jmény, bojíme se bránit se násilí. Naopak ten, kdo se odváží bránit, skončí jako trestně stíhaný (přece není možné brát spravedlnost do svých rukou, ani když pčr je v nedohlednu). Došlo to tak daleko, že se bojíme více sami sebe navzájem než násilníků.

Varuji před takovým strachem! Je načase říci znovu: Dost, to je náš svět! Patří po právu nám a nenecháme si jej vzít!

Ptám se tedy, co asi bude následovat? Po drakonickém rozsudku nad chomutovským střelcem (ale pouhou podmínkou pro část muslimských násilníků, kteří málem ubili k smrti číšníka, který jen dělal svoji práci) je zřejmé, že se společnost tak drsného trestu zalekla a proto nikdo nejspíš nikdo nic nepodnikl, aby chudákovi číšníkovi pomohl. Je také jasné, na čí stranu se postavila česká justice. To je ono důležité politické poselství z Chomutova, o kterém jsem psal před pár měsíci a které zřejmě hledali útočníci,  aby věděli, co si zde mohou dovolit. Teď už vědí, že hodně.

Terorismus a násilí na ulicích je přímý důsledek takové vlastní naivní a hloupé tolerance a neschopnosti se bránit projevům nenávistných ideologií. Pokud ale chceme přežít, je nutné primárně postihovat především ideologické zdroje terorismu, jejich propagaci, projevy a důsledky uplatnění takových ideologií.

Připomeňme si, že kvůli islámské ideologii zemřelo již 5 nevinných Čechů (prozatím mimo území ČR):

Petr Kořán

Pavel Hrůza

Ivo Žďárek

Naďa Čižmárová

Lenka Civínová

Byli zavražděni náhodně, protože měli tu smůlu, že byli zrovna v místě kde za pokřiku Aláhu akbar se někdo rozhodl povraždit náhodné nevěřící. O to je jejich smrt strašnější.

Stejně jako dalších 5000 zavražděných Evropanů a Američanů od 11.9.

Pokud se z jejich násilných smrtí nepoučíme, zemřeli nadarmo a nezasloužíme si lepší osud. Potom je ale na místě otázka: Kolik Čechů ještě musí zemřít, aby se naši zaslepení pseudohumanisté, multikulturalisté a další zrádci naší civilizace probudili (pokud to ještě vůbec jde)?

Nyní máme možnost úpravou trestního zákona, který by ideologie vyzývající k zabíjení jinověrců, k násilí a zotročování,  vyslat jasný signál, že tyto nenávistné ideologie v ČR nemají místo a jejich propagace a šíření bude přísně postihována.

Připravili jsme v SPD náš návrh podle našeho nejlepšího vědomí a svědomí. V naší zemi potřebujeme takový zákon. Musíme být právně připraveni na další ideologie, které se k nám teprve pokusí proniknout, které teprve mohou vzniknout. Musíme dát PČR jasný mandát zasáhnout v takových případech.

Musím zde ale také jasně a nahlas říci, že pokud nebudou ideologie, vyzývající k násilí a zabíjení postaveny mimo zákon České republiky, pak každý, kdo bude hlasovat proti tomuto rozšíření trestního zákona podle návrhu SPD, bude mít na rukou krev každé další oběti z řad občanů ČR zavražděných právě kvůli některé z takových ideologií. Nemohu se jich nezeptat: když to bude váš příbuzný, kamarád nebo kolega, změníte názor? Půjdete potom kondolovat pozůstalým a nebudete se stydět? Řeknete jim, jak jste hlasovali? Nebude již pozdě?

Musíme být dopředu připraveni nemilosrdně zastavit pokusy o průnik takových ideologií do ČR i v souvislosti s migrační krizí. Dostatečný příklad důsledků zaváhání vidíme na rostoucím počtu náhodně zavražděných v záp.Evropě.

Toto odmítáme. Proto vás všechny žádám, abyste podpořili prosazení zákonné úpravy, kterou navrhují poslanci SPD. Je to pro bezpečí nás všech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama