Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.10.2019 11:48:04 - kapsicin

Katalánci nemají právo na svůj stát..Kosovo podpořeno humanitárním bombardováním.

Dobrý den pane místopředsedo Zahraničního výboru. Jak hodnotíte politické perzekuce vůči Katalánským politikům ? Vězení za referendu...není to již za hranou ? Nemělo by Nato humanitárně bombardovat Madrid dle měřítka Kosova ? Mají Katalánci právo na svůj stát ,když si to přejí ? Proč veřejnoprávní TV o tomto mlčí ? Děkuji za odpovědi. M.O.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2019 17:27:09 - Mgr. Jiří Kobza

Dobrý den, 

Katalánské události hodnotím jako ostudu demokracii, ostudu EU a ostudu všech ochránců lidských práv v Evropě.Jako demokrat a zastánce přímé demokracie plně respektuji a podporuji právo Katalánců na sebeurčení a aby se jim vrátila jejich původní země. Být to v Syrii, tak jsem si jist, že by již padaly bomby. Veřejnoprávní TV mlčí o spoustě věcí: o objektivním vývoji v Rakousku, v Itálii, o žlutých vestách ve Francii, o tom, co se doopravdy děje v Doněcku a v Luhansku, jak to vypadá na Krymu, jaká je zločinnost imigrantů ve státech  záp. Evropy a tak bych mohl pokračovat. Veřejnoprávní tv manipuluje pravdou, fakty i veřejným míněním (za naše peníze).

J.Kobza