Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2019 14:48:13 - lev.rozzureny

Propadák SPD. Zbavíte se konečně lidí jako je Vašíček?

Získat v euroskeptické ČR 9% hlasů, když konkurence jsou samí vítači - to je fakt strašně málo. Salvini, rakouští Svobodní či Le Pen získali daleko více.
Já jsem vám nakonec hlas s velkou nechutí dal, protože alternativa bud byla nula nic, nebo vítači. Zakroužkoval jsem pana Blaška. Nevím, jestli to ale udělám i příště - člověk, který na videu hájí islám či dokonce ISIS, byl na kandidátce výš...
Voliči vám dali jasný vzkaz, které kandidáty hodlají preferovat - hodláte se z toho prosím poučit - nakonec dnes jde o naše životy! Nebo jste fakt jenom falešná řízená opozice?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2019 11:06:20 - Mgr. Jiří Kobza
 Dobrý den,bohužel celoevropsky se nenaplnila očekávání získání rozhodujícího vlivu vlasteneckých stran. Nezbývá nám, než trpělivě pracovat na prosazování programu SPD. Řízená opozice opravdu nejsme, jsme jediná opozice, proto po nás tolik plivou ve všech médiích.JK