Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.02.2018 11:00:00 - tříska

Tunelář Okamura

A je to tu zase. Podivné financování strany, kterou vede Okamura. Vám to nevadí? Kdo o financích ve straně rozhoduje? Víte, na mě to už delší dobu působí tak, že Okamurovi jde v prvé řadě o peníze a popularitu. Když vytuneloval svou původní stranu, obklopil se lidmi, kteří se raději k ničemu nevyjadřují, a podle mě ve svých praktikách pokračuje dál. Neříkám, že mezi poslanci není pár lidí, co se dobře orientují v oblasti bezpečnosti (třeba vy), ale zbytek? Odpovídá zde menšina a když slyšíte mluvit Roznera přemýšlíte, zda ten člověk umí počítat do pěti. Nebo Kohoutek, který jako lichvář chce bojovat s lichvou. Vždyť to je jak když zloděj křičí chyťte zloděje.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.02.2018 10:09:38 - Mgr. Jiří Kobza

Važte slova o tunelářích, vaše domněnky a nepodložená obvinění jsou Vaše věc ale pokud chcete veřejně někoho obvinit, raději mějte v ruce důkazy, abyste se vyhnul nepříjemnostem. Nebo si myslíte, že nepodloženě obviňovat z anonymní identity je beztrestné?

Financování SPD není vůbec podivné, každý ví, že SPD financovala kampaň z úvěru, ručeného osobním majetkem předsedy a místopředsedy a příspěvků leadrů kandidátek. Co by na tom mělo být podivného, opravdu nevím. O financích rozhoduje předsednictvo (ne předseda), má to v popisu práce a zpovídá se gremiu. Naše stanovy jsou zveřejněné, takže i vy se můžete do nich podívat.