Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2016 21:59:00

Daří se nám rozprostřít olympijské sportovní aktivity po celém kraji

Daří se nám rozprostřít olympijské sportovní aktivity po celém kraji

Jihočeský kraj rozdělil olympijskou dotaci ve výši dva miliony korun mezi 53 subjektů. Peníze získaly obce, města, spolky i sportovní kluby.

Zažít olympijskou atmosféru a zapojit se aktivně do sportování mají možnost všichni obyvatelé napříč celým jihem Čech. Umožní jim to dotační program Jihočeského kraje Jižní Čechy olympijské 2016. Ve čtvrtek 7. dubna jej schválili krajští zastupitelé.

„O dvou milionovou dotaci na podporu sportovních i kulturních akcí spojených s krajským projektem Jižní Čechy olympijské se podělilo 53 subjektů,“ uvedl hejtman Jiří Zimola s tím, že celkem se o ni ucházelo 112 žadatelů. Řada z nich byla přitom vyřazena kvůli duplicitě.

Daří se rozprostřít olympijské sportovní aktivity po celém kraji

Zimolu těší velký počet úspěšných žadatelů i to, že projekt Jižní Čechy olympijské zaujal města, obce, nejrůznější spolky i sportovních kluby. „To, že vrcholem olympijské sezóny bude srpnový Olympijský park Rio Lipno je zřejmé. My jsme ale do tohoto projektu spolu s Českým olympijským výborem vstupovali s tím, že chceme olympijské sportovní aktivity rozprostřít po celém kraji, což se nám daří,“ zdůraznil hejtman.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama