Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2016 15:41:00

Litvínovický most bude od pondělí průjezdný bez omezení

Litvínovický most bude od pondělí průjezdný bez omezení

Litvínovický most přes Vltavu u stadionu Dynama v Českých Budějovicích bude po rekonstrukci opět plně průjezdný od pondělí 27. června.

 Dobrou zprávu pro řidiče potvrdil hejtman Jiří Zimola, kterého o tom informoval ředitel Správy a údržby silnic Jihočeského kraje (SÚS JčK) Jan Štícha.

„Rekonstrukce mostu, která začala 17. dubna, měla původně trvat do 23. července. Díky maximálnímu úsilí kraje, tady zastoupeném SÚS JčK, a zhotovitelské firmy SWIETELSKY se podařilo stavební práce zkrátit zhruba o měsíc. Věřím, že to všichni řidiči uvítají, neboť jsme si byli vědomi, jaké dopravní komplikace uzavírka a omezení na mostu způsobovaly. Poděkování za spolupráci patří i městu České Budějovice,“ uvedl Zimola.

V současné době se na mostě dokončují závěrečné práce tak, aby zde mohla začít jezdit auta bez omezení od pondělního rána.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama