Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.09.2018 20:53:00

Platforma Zachraňme ČSSD vyzývá k mobilizaci v podzimních volbách

Platforma Zachraňme ČSSD vyzývá k mobilizaci v podzimních volbách

Výzva neformální diskusní platformy na facebookovém profilu

 Platforma Zachraňme ČSSD vyzývá členskou základnu ČSSD i všechny naše sympatizanty k mobilizaci v podzimních volbách. Každé jedno vybojované místo zastupitele obce či města i mandát senátora bude důležitým odrazovým můstkem k záchraně ČSSD odspodu. Komunální politici a kandidáti ČSSD nenesou odpovědnost za nynější tristní stav ČSSD ani za mohutný pád volebních preferencí. Vyzýváme proto voliče, aby posuzovali jejich reálné výsledky práce na radnicích obcí a měst.

Platforma Zachraňme ČSSD vyzývá vedení ČSSD, členy vlády za ČSSD a zákonodárce k podpoře následujících programových priorit týkajících se komunální politiky:

a) řešení problematiky sucha, zásobování obyvatelstva pitnou vodou (včetně cenové regulace v gesci MZe, budoucí dohody státu a měst a obcí o vlastnictví a provozování vodovodních soustav, propojování páteřních soustav), zadržování vody v krajině,

b) budování dopravní infrastruktury silniční i železniční, včetně místních komunikací,

c) budování komunálního bytového fondu s podporou státu (primárně pro mladé rodiny a seniory)

V celostátní politice doporučujeme klást důraz na řešení problematiky chudoby, lichvy a exekucí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama