Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2012 18:32:27

Spekulace s pozemky pod D3?

Spekulace s pozemky pod D3?

Podle informací některých médií Jihočeský poslanec Václav Baštýř (ODS) plánuje prodat pozemky pod budovanou dálnicí D3 po 100 korunách za metr čtvereční.

 Přitom je sám před dvěma lety údajně koupil za šest až osm korun za metr čtvereční. Moc bych si přál uvěřit tomu, že nákup pozemků v místech, kudy má vést dálnice D3, byl od jihočeského poslance Václava Baštýře jen taktický krok jak uspíšit stavbu této komunikace. Snad chtěl pan poslanec zabránit spekulacím s pozemky a průtahům při vyjednávání o ceně s Ředitelstvím silnic a dálnic. Jistě si jako politik zastupující Jihočechy uvědomuje, jak důležitá dostavba D3 je. Proto ho vyzývám, aby pozemky prodal za cenu, za kterou je nakoupil. V opačném případě bych si nejen já musel myslet, že své postavení zneužívá a dělá si z ŘSD oslíčka, který se má náležitě otřást. Doufám, že nás všechny přesvědčí, že tomu tak není, a že v rámci svého poslaneckého mandátu se jen snaží dělat vše pro urychlenou realizaci části dálnice.

Jiří Zimola
hejtman Jihočeského kraje

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama