ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2011 9:44:00

České karate pomáhá v Japonsku

České karate pomáhá v Japonsku

Šek na 40 000 korun převzal dnes japonský velvyslanec od organizátorů letošního MS v karate z Liberce. Výtěžek ze vstupného bude využit na pomoc obětem zemětřesení.

Ministr školství, mládeže a tělovýchovy Josef Dobeš, poslanec libereckého kraje Petr Skokan a předseda organizačního výboru MS Martin Nožička předali japonskému velvyslanci v Praze Toshio Kunikatovi šek na 40 000 Kč. Jedná se o částku, kterou vybrali organizátoři mistrovství světa v karate na vstupném. Celá částka už byla odeslána japonskému červenému kříži a poslouží na pomoc obětem březnového ničivého zemětřesení. Japonský velvyslanec tuto aktivitu velmi ocenil a poděkoval jménem všech Japonců za solidaritu, kterou Češi s jeho národem projevují. „Jsem rád, že úspěšná sportovní akce pořádaná na českém území přesáhla svůj sportovní rozměr a výtěžek akce jde do země, která dala světu právě karate,“ poděkoval organizátorům ministr Dobeš. Česká republika pořádala mistrovství světa v karate vůbec poprvé v historii. Celkem se ho účastnilo 435 karatistů z 38 zemí. Celý šampionát během květnového víkendu navštívilo přes 2000 diváků.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama