ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2010 17:44:00

Z kandidátních listin stahujeme dva kandidáty

Z kandidátních listin stahujeme dva kandidáty

Göttelová nepodepsala garanci programu, Horváth prováděl černý výlep plakátů.

Masivní černý výlep předvolebních plakátů po celém regionu stál místo na kandidátce ústeckou „trojku" Josefa Horvátha.

Ani přes opakovaná upozornění kolegů z Klubu VV Josef Horváth své načerno vylepené plakáty neodstranil, naopak se po regionu objevovaly stále nové vyzývající k volbě kandidáta č. 3.

„Takovýto způsob vedení kampaně stranu Věci veřejné poškozuje. Přestože jsme pana Horvátha opakovaně upozornili, že něco takového není možné a vyzvali ho k nápravě, odstranil jen minimální počet načerno vylepených plakátů. Proto ho mimořádné Grémium strany vyloučilo z kandidátky," řekl marketingový manažer VV Michal Pavel.

Grémium VV zároveň vyloučilo ze středočeské kandidátky Danielu Göttelovou.

„Paní Göttelová odmítla podepsat garanci nepřeběhlictví a hájení programu strany Věci veřejné," řekl místopředseda strany Věci veřejné Josef Dobeš.

Daniela Göttelová byla na kandidátce VV jako nezávislá kandidátka.

„To na situaci nic nemění. Na kandidátkách VV kandidují i další nezávislí kandidáti, například v Pardubickém kraji Miroslav Petráň nebo v Ústeckém Milan Šťovíček Ti neměli s podpisem závazku žádný problém," dodal Josef Dobeš.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama