Mgr. Karel Haas

  • ODS
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2022 10:57:00

Zastropování cen energií je klíčem k udržitelnosti sportu v regionech

Zastropování cen energií je klíčem k udržitelnosti sportu v regionech

Zastropování cen energií výrazně pomůže českému sportu. Strop cen pro sportovní prostředí bude platit nejméně po celý rok 2023, úspora se ale projeví už v listopadu.

 „Zastropováním pomůžeme ohroženým sportovním organizacím, krajům nebo obcím a také provozovatelům těchto vysoce energeticky náročných sportovišť, pro které by ceny energií byly likvidační a mohlo by dojít k uzavíraní stadionů, na kterých trénují nejen profesionální sportovci, ale také mládež a sportovní nadšenci. Jsem rád, že se katastrofu vládě podařilo odvrátit, právě zastropování cen energií je klíčové nejen pro záchranu sportovišť, zároveň jde o nutný krok pro udržitelnost sportu v malých i velkých městech,“ uvedl ke krokům vlády poslanec a garant programového týmu ODS pro oblast sportu Karel Haas.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama