Mgr. Karel Krejza

  • ODS
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2019 16:15:33

Zaostáváme v úsporách energie, kvalitě silnic, ochraně životního prostředí...

Zaostáváme v úsporách energie, kvalitě silnic, ochraně životního prostředí...

Komentář na facebookovém profilu k NKÚ, infrastruktuře a datovým schránkám

Nevím, jestli NKÚ čte prohlášení představitelů ODS ke koaličnímu vládnutí, protože kritika úředníků NKÚ je téměř zcela totožná s naší.

Aby firmy splnily daňové povinnosti, potřebují o 40 procent více času, než je průměr zemí EU.

ČR také podle NKÚ (ODS) významně zaostává v rozvoji on-line služeb státu. Datovým schránkám se roky nikdo nevěnoval a jejich schopnosti se zasekly na zastaralých ministerských vyhláškách, které lidi v mnoha případech stejně nutí jít na poštu nebo posílat kolky.

Zatímco v některých sousedních zemích trvá příprava výstavby infrastruktury 5 let, v ČR je to i 13 a více. Zaostáváme v úsporách energie, kvalitě silnic, ochraně životního prostředí a stát v posledních letech fakticky rezignoval na přípravu zásadních reforem, které potřebuje jako sůl!

Možná by tak tuto zprávu NKÚ bylo vhodné zařadit na jednání vlády. A uvidíme, jestli se i vláda, po vzoru NKÚ, v možných řešeních problémů země inspiruje u ODS.

 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama