Mgr. Karel Krejza

  • ODS
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.03.2021 15:01:21 - Sůva

Bylo podle vás uzavření škol (kam stejně chodili jen žáci 1. a 2. stupně) a školek nutné?

Jestli může běžet průmysl, není absurdní, že jsou školy zavřené? A to už pěkně dlouho. Vždyť to je neúnosné. Navíc, když lze testovat zaměstance, tak proč ne i učitele a žáky? Zaráží mě, že to nikdo neřeší.Budete jako opozice požadovat uryhclené otevření škol?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2021 18:46:54 - Mgr. Karel Krejza
 Dobrý den, Nebylo to nutné, podívejte se do Rakouska, tam po otestování žáků zjistili, že ze 380 tis bylo pozitivních jen 180. 
Jaká blamáž se rozjela s testováním žáků u nás, pochybné firmy, hádka Hamáčka s Babišem. Ani toto vláda nedotáhla do konce.  Je to celé naprosto šílené. Dostávám desítky mailů od zoufalých rodičů, kteří mají doma děti na online výuce, kde jim musí asistovat, navíc do toho musí zastat svůj home office. U nás Litoměřicích jsme měli školky i loni na jaře otevřené. Šíření covidu je na osobní zodpovědnosti každého z nás. Ano, jako ODS, chceme urychlené otevření škol, ale s testováníms pozdravem