Mgr. Karel Krejza

  • ODS
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.03.2023 14:39:03 - Radka J.

Názor

Že se Rusko snaží rozeštvávat se shodneme. Nevidím ale žádnou snahu vás politiků o to společnost u nás sjednocovat. Určitě to nejde na 100%, ale u vaší vlády mám dojem, že pohrdáte všemi, co mají jiný názor a dokonce to ženete i tak daleko, že jim ho chcete zakazovat a schováváte se za boj s dezinformacemi. Jestli se mýlím, prosím, abyste mi to nějak vyvrátil. Radka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

danusa

Odpověď

24.03.2023 9:32:57 - Mgr. Karel Krejza
 Dobrý den, v naší vládě je pět subjektů, jak chcete víc spojovat? Prezident vyhrál přesvědčivě o skoro milion hlasů? Dezinformace jsou z drtivé většiny z Ruska. Jejich kanály, kterými se šíří u nás, mají vždy stejný rukopis. Vyvolat v lidech strach, označit Ukrajince za nacisty, ukázat Putina jako chlapáka a předně - Stavět teď české národní zájmy nad zájmy NATO, EU, atd. Víte, co udělal Winston Churchil během války. Mohl klidně kouřit doutník a tvrdit, že Anglie je od války izolována na ostrově a netýká se ji. Ta válka ho stejně později dohnala a on do ní vstoupil na pomoc malým národům. Tím malým národem jsme i my a my se musíme sdružovat v koalicích proti Rusku, které neví, kde končí jeho hranice. Je to jako v Pánovi prstenů, kdy se Hobiti, Elfové, lidé a další spojili proti Sauronovi a Sarumanovi. Kdyby nebyli jednotní, dobyli by  postupně každého zvlášť. V jednotě je síla. Dál...Dezinformátoři vás svolávají na náměstí, argemuntují vysokými cenami všeho. Ano, vylétlo to, ale jen na přechodnou dobu, Energie naše vláda sehnala, máme neruský plyn. Ceny energií klesají, ceny potravin klesají, inflaci se daří krotit...atd.