Mgr. Karel Krejza

  • ODS
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2018 12:54:29 - Fojtek

Proč ODS nerostou více preference?

Dobrý den, napadlo vás, že je možné, že jako většina (asi i já) žijete v určité sociální bublině? Já třeba i proto chodím na různé weby, abych si udělal ucelený obrázek, i když zas nemám tolik času. Docela se mi tak zamlouvá možnost se ptát i u zdroje. Nemyslíte, že je třeba najít příčinu toho, proč se vám zas až tak nedaří? Co když to tažení (podle mě z 90% oprávněné) proti Babišovi už moc nikoho nezajímá a nebo vzbuzuje u někoho Babiš lítost? A pak zamysleli jste se i nad sebou? Mě na ODS vadí, že se z ní stala dost arogantní strana, která si myslí, že je nedostižitelná a bohužel až na pár z vás se tak mnozí tváří a chovají dodnes. Oni třeba nemají vůbec zapotřebí odpovídat na dotazy. Mluví často tak nelidově. Netvrdím, že všichni! A co třeba váš přdseda? Nemyslíte, že kdyby jím byl někdo charismatičtější, mohli jste na tom být lépe? Babiš je jaký je, ale dokáže upoutat, dokázal to i Paroubek nebo třeba Klaus, ale Fiala? Přeji hezké Vánoce. Fojtek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2018 10:33:32 - Mgr. Karel Krejza
 Dobrý den,Já odpovím skoro vždy. Věřte mi, že každý poslanec žije tak trochu v bublině, ale výhodu mají ti, co jsou jako já zároveň zastupiteli. My většinou stojíme nohama na zemi a snažíme se dělat zákony pro lidi. Třeba já jsem nedávno pozměňovákem navrhl, aby se zrušila byrokratická šikana v podobě referenčních zkoušek pro řidiče. Bohužel to neprošlo. K další otázce...nesouhlasím s vámi, že se ODS nedaří. Vstali jsme z popela a podle některých průzkumů se pohybujeme okolo 16%. Máme pracovité členy, stačí se jen podívat na zákonodárnou činnost nebo na práci našich zastupitelů. A myslím, že právě pro to nám rostou preference, protože právě arogantní nejsme. Pracujeme.  K vašemu dotazu ohledně Babiše. Víte, ja doufám, že lidé časem pochopí, že Antibabiš není program, to je postoj. Politický program má ODS svůj,propracovaný do detailu. A k vašemu dotazu ohledně vedení ODS? Lepšího předsedu, než je stávající Petr Fiala, v současnosti v ODS nevidím. 
Pěkný denKrejza