Mgr. Karolína Peake

  • LIDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2013 13:07:13 - Reno.Raines

Zeman, tankovy den

Dobry den pani Peak,
uprimne receno jsem vas nevolil ani jako VV ani bych to neudelal ted, nicmene si trochu vazim toho, ze ste aspon malinko moralne dozrala, uvedomila chyba a prokazala pud sebereflexe (odchodem z PSP pri hlasovani o duvere), toho si trochu vazim; castecne si vazim i toho, ze kdyz jste byla ministrem, tak jste na minutu bez diskuze odvolala jednoho z nejvetsich kokotu kteri ve statni sprave jsou (gen Picek - clovek ktereho si pozval Kalousek do kancelare a tam ho serval, gen ustoupil a prestal protestovat proti Casa, Kalousek ten den vecer machroval znamym v hospode ze mu rekl do oci ,,totalni srac")
to se musi uznat,
chci se zeptat na 2 veci - jednak jste nebyla na zadne slavnostni schuzi s M. Zemanem, kdyby vas pozval na hrad, prijmete pozvani nebo ne ?
a druha vec: 1. Zari je v Lesanech u Prahy tankovy den, sem tam se tam objevuji nekteri politici (Premysl Sobotka ODS atd), zucastnite se ano nebo ne ?
S pozdravem

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.08.2013 19:40:30 - Mgr. Karolína Peake
Dobrý den, děkuji Vám za zprávu i částečné uznání. Pozvání na Hrad bych přijala, prezidenta republiky zvolili občané a já k jeho úřadu cítím samozřejmě respekt. Za pozvání na tankový den děkuji, zvážím to. Karolína Peake