Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2017 18:01:00

Když se chce, tak to jde

Když se chce, tak to jde

Během dnešního dopoledne jsem v Mělníku zavítala do MŠ Pohádka, ZŠ se speciálními třídami a ZŠ Seifertova, kde zdejší školní bufet splňuje pamlskovou vyhlášku na jedničku s hvězdičkou.

Je to důkaz, že když se chce, tak to jde a děti si rozhodne nestěžují a zdravé jídlo jim chutná. Bylo pro mě ctí ocenit několik žákyň a žáků v navštívených školách za jejich vynikající reprezentaci školy, výborné studijní výsledky či pomoc handicapovaným spolužákům, za což jim patří velké poděkování. 
Nezapomněla jsem ani na řadu pedagogů a poprvé jsem ocenila také práci nepedagogických pracovníků, kterým jsem předala čestná uznání. Každá škola potřebuje špičkové pedagogy, ale také ekonomy, školníky či kuchařky.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama