Mgr. Kateřina Valachová, Ph.D.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.10.2016 8:35:00

MŠMT se snaží podporovat aktivity seniorů

MŠMT se snaží podporovat aktivity seniorů

z Facebooku

 První říjen je Mezinárodní den seniorů a já bych ráda řekla, že právě této věkové skupiny bychom si měli vážit, neboť přináší zkušenosti, moudrost a odpracovala mnohé pro společnost.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se snaží podporovat aktivity seniorů. Finančně přispíváme na celoživotní vzdělávání či Univerzity třetího věku. Ráda bych nasměrovala část sportovních financí do podpory pohybových aktivit našich seniorů. To cítím jako závazek a budu na tom pracovat.

Resort školství mimo jiné letos finančně podpořil olympiádu seniorů. Takže ještě k dnešnímu dni, vážení spoluobčané, děkujeme za všechno, co jste pro společnost i školství vykonali.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama