Mgr. Libor Vondráček

předseda Svobodných
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.10.2021 15:09:00

Pane ministře, doplňte si právní vzdělání a styďte se

Pane ministře, doplňte si právní vzdělání a styďte se

Komentář na facebookovém profilu k dobrovolnosti očkování

 Každý sám si musí rozhodnout, zda se nechá očkovat proti COVID nebo ne. Bez ohledu na to jsou pro Svobodné všichni dospělí a svéprávní lidé plnohodnotnými členy naší společnosti, kteří si zaslouží důstojný přístup státu.

Dnes stát bohužel již rozlišuje dvě kategorie občanů. Očkování hraje roli v tom, jak důstojně stát k jednotlivcům přistupuje. To musí skončit!

Žádné výkřiky typu "epidemie neočkovaných" nemohou ovlivnit náš pohled na dobrovolnost očkování!

Očkování mělo být podle vládní kampaně TEČKOU. V lidech tato kampaň vzbuzovala planou naději, že nemocí nebudou dále ohrožení a nebudou COVIDEM ohrožovat ani okolí.

Nesplnění těchto nadějí a selhání komunikace MZČR se snaží ministr Adam Vojtěch překrýt výkřiky, které nemají oporu v číslech ani zákonech. Proto nejsme žádní antivaxeři, ale LIBERÁLNÍ VAXEŘI, musíme na tato slova reagovat takto:

Pane ministře, omluvte se všem neočkovaným, ale i zklamaným očkovaným. Pokud to nedokážete, už ve funkci radši nic nedělejte a mlčte! Odmítněte daňovými poplatníky placenou funkci ve Finsku, doplňte si právní vzdělání a styďte se!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama