Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2020 10:32:45

Oficiální stanovisko Jednotných

Oficiální stanovisko Jednotných

Neměňme slova „maminka" a „tatínek" za „rodič 1" a „rodič 2"

 Vladimír Putin:

„Zopakuji ještě jednou, že dokud budu prezidentem, u nás nebude žádný rodič č.1 a rodič č.2. Budou táta a máma,“ prohlásil ruský prezident.


- Za mě osobně to je skvělý výrok. Já si myslím, že Rusko může být hrdo na svého syna. Rusové mohou být pyšní na svého prezidenta. Pokud bych to mohl vztáhnout na nás, tak Evropa prostě potřebuje víc Putinů, víc lidí, kteří budou uvažovat jako on a budou mít odvahu tohle veřejně prohlásit.


 Co se týká nás, jako Čechů, Moravanů a Slezanů, tak bych řekl, že pokud si vezmeme příklad a poučíme se od našich západních partnerů, tak každopádně národ, který přijme podobnou rétoriku, národ, který ve svém slovníku vymění slova „maminka“ a „tatínek“ za „rodič 1“ a „rodič 2“, stojí na začátku oprávněného konce své existence.


Lubomír Volný a oficiální stanovisko JEDNOTNÝCH.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama