Mgr. Lubomír Volný

  • Volný blok
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2019 13:40:17 - gabr-daniel

Jste ještě vůbec v SPD?

A nepřipomíná vám ta situace to, co se stalo už s Úsvitem? Nebo já to nějak nechápu. Okamura vás pomlouvá, vy zase jeho. Je fakt, že jste dost viditelný a pro mě kontroverzní člověk. Myslíte, že radši proto se vás Okamura zbavil?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.03.2019 10:26:24 - Mgr. Lubomír Volný
Dobrý den,tak ta situace je zrcadlově obrácená, zatímco z Úsvitu byl vyloučen pan Fiala s Okamourou, dnes jsou to oni kdo drží stanovy pevně v rukou a mohou kdykoliv v SPD vlastním rozhodnutím kohokoliv vyloučit. Takže teorie o Úsvitu jsou liché. Všem doporučuji udělat si časovou osu mediálních vystoupení, zatím co já jsme ještě po zrušení našeho kraje v médiích nekritizoval ani SPD, ani jeho vedení a soustředil se na vnitrostranické řešení, pan Okamura začal veřejně napadat jak náš kraj, tak mne osobně. Takže pokud jde o mediální a veřejný souboj Volný - Okamura, přál si jej a zařídil pan Okamur. Proč a na čí rozkaz, to již je otázka pro něj.Další zajímavou paralerou je úvaha o tom, kdo je u obou dvou kritických momentů, jak rozpad Úsvitu, tak dnešní krize SPD a kdo mezitím inkasoval minimálně 170 000 000?,-Kč státních dotací, EU dotací, mimochodem i za služby pro NATO.Po rozpadu Úsvitu pan Fiala díky těmto dotacím zázračně zbohatl a dnes je tento majetek bezpečně "odkolněn" v soukromém svěřeneckém fondu na Slovensku.Ano někdo tady opravdu je agent BIS. Sledujte rok peněz a dozvíte se pravdu.