Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.03.2012 10:44:18

Stanovisko k návrhu na propouštění učitelů

Stanovisko k návrhu na propouštění učitelů

Tato vláda sama sebe nazývá vládou rozpočtové zodpovědnosti. Ve skutečnosti je to však vláda naprosté nezodpovědnosti, likvidující vše, co aspoň nějak ještě funguje. Teď se pustila do školství.

Škrty ve financích, rušení škol, zavedení poplatků za vzdělání, ať už je ministr Dobeš nazývá, jak chce, a nyní ještě ke všemu perla v podobě návrhu na propuštění 17 tisíc učitelů v příštích dvou letech. Vláda zřejmě došla k závěru, že Česká republika nepotřebuje vzdělaný národ, že nepotřebuje školy a učitele,  jejichž platy se přece mohou dát na mnohem „zaslouženější odměny“ pro kamarády na ministerstvech.  Tato nehoráznost je fackou všem kantorům, kteří už dnes dělají řadu činností zadarmo. Školní vzdělávací programy, rostoucí administrativu, nezřídka doslova nahrazují rodinu, a to nejen ve výchově. Jestli by se měl někdo propustit, tak je to v prvé řadě celá Nečasova vláda, a to na hodinu. Škodí této zemi a každá minuta jejího setrvání má vážné dopady dnes i do budoucna.

                                                                     Marta Semelová

                                                                         poslankyně PS PČR /KSČM/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama