Mgr. Martin Baxa

  • ODS
  • ministr kultury
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2020 12:06:00

Zmatky musí přestat, navrhujeme zřízení krizové skupiny pro vzdělávání

Zmatky musí přestat, navrhujeme zřízení krizové skupiny pro vzdělávání

Místopředseda ODS Martin Baxa navrhuje zřízení krizového týmu pro vzdělávání. Podle něj je nepřijatelné, aby ministr zdravotnictví vyhlašoval opatření týkající se škol, aniž by o tom informoval ministra školství.

 „Situace ve školství je bohužel velmi podobná jako na jaře. Ministr zdravotnictví vyhlásí opatření, nebo doporučení a ministr školství o pár hodin později řekne, že o tom nic nevěděl. Na základě komunikace s řediteli a učiteli škol jsem proto došel k tomu, že by měl být zřízen krizový tým pro vzdělávání. Zasednout by v něm měli především epidemiologové, zástupci škol a zástupci ministerstev. Zmatků už bylo dost,“ říká místopředseda ODS Martin Baxa.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama