Mgr. Martin Červíček, Brig.gen.v.v.

  • ODS
  • Náchod
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.01.2021 9:59:00

Krajská infolinka pomůže s informovaností k očkování proti covid-19

Krajská infolinka pomůže s informovaností k očkování proti covid-19

Královéhradecký kraj spustila vlastní informační linku pro pomoc s očkováním proti covid-19.

Linka bude v provozu ve všední dny od 9:00 do 15:00. Nenahrazuje celostátní koronavirovou linku 1221, ale slouží jako další informační alternativa pro obyvatele regionu. Lidé se na ni dovolají na telefonním čísle 495 817 110.

„V pátek začala registrace obyvatel starších 80 let do očkovacího systému. Lidé, kteří nemají přístup k internetu nebo jim s registrací nemohou pomoci blízcí a nedovolají se na centrální informační koronavirovou linku 1221, mohou využít krajskou informační linku na telefonním čísle 495 817 110, kde získají ty nejdůležitější informace, a třeba i pomoc s registrací,“ informoval hejtman Martin Červíček.

Centrální registrační systém na očkování proti covid-19 se pro obyvatele Královéhradeckého kraje starší 80 let spustí v pátek 15. ledna. Po registraci si lidé podle dalších pokynů zarezervují termín a následně se budou moci nechat očkovat na jednom ze sedmi stávajících očkovacích míst regionu – v nemocnicích v Hradci Králové, Náchodě, Trutnově, Jičíně, Dvoře Králové nad Labem, Rychnově nad Kněžnou a také ve Vrchlabí.

Vedle stránek ministerstva zdravotnictví lidé najdou o očkování také na krajském webu na adrese koronavirus.kr-kralovehradecky.cz. Lidé mohou primárně získat informace či pomoc s registrací na centrální informační lince ke koronaviru 1221.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama