Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2024 4:38:00

Dokončení Pražského okruhu je zcela zásadní

Dokončení Pražského okruhu je zcela zásadní

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Pražskému okruhu.

 Dokončení Pražského okruhu je zcela zásadní pro plynulou dopravu v metropoli a jejím okolí, zvýší ale také propustnost celé české silniční sítě. To je jeden ze zásadních předpokladů, abychom mohli celým Českem lépe projet. Na dnešním jednání jsme se zástupci všech zapojených aktérů vyhodnotili postup příprav a diskutovali o krocích, které by mohly výstavbu okruhu urychlit.

Nesetkáváme se ale jen na politické a pracovní úrovni. Pravidelně se vydávám debatovat o Pražském okruhu do obcí a pražských městských částí, kterých se jeho výstavba přímo dotkne. Mám již za sebou setkání ve Vinoři, v Suchdole, Veleni nebo v Dolních Chabrech a hned příští týden vyrážím do Ďáblic, kde kromě okruhu budeme hovořit i o plánované trase vysokorychlostní železnice, které jsou dalším z našich klíčových infrastrukturních projektů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama