Mgr. Martin Kupka

  • ODS
  • ministr dopravy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2018 17:17:00

Hejtmanka prostě nemaká

Hejtmanka prostě nemaká

Komentář na facebookovém profilu k účasti hejtmanky Středočeského kraje Jaroslavy Pokorné Jermanové na jednáních

 Hejtmanka Středočeského kraje Jaroslava Pokorná Jermanová nechodí na krajské rady. Hnutí ANO přitom při každé příležitosti skloňuje, jak jeho lidé makají. V letošním roce se hejtmanka podle oficiálních zápisů účastnila jen čtvrtiny rad. Chyběla v 75 procentech případů.

Nedovedu si představit, že by se například starosta obce nebo města neúčastnil naprosté většiny rad. Nevěděl by, co se ve městě či v obci děje. Nemohl by odpovědně svou obec či město řídit. Kraj je samozřejmě ještě větší a složitější a hejtman nese velkou odpovědnost. Ptáme se, kdo je teď vlastně hlavou kraje? Vypadá to tak, že paní hejtmanka nechodí moc do práce. Prostě nemaká.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama