Mgr. Miroslav Červenka

předseda Trikolora Ústecký kraj
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2020 8:09:50

ČT - bod zlomu

ČT - bod zlomu

Finále soutěže v mediálních manipulacích se blíží, hlavní cenou je účast na řízení naší budoucnosti dotovaná skrze státní loupež z našich kapes. Připravme se na orgie lží, přetvářky a patetických póz ..

 Kvapem se blíží další kolo důležitého boje o míru svobody a demokracie u nás - volba šesti míst v důležité Radě ČT, která se na konci února uvolní. Do procesu nominace kandidátů, z jejichž užšího výběru nakonec budou na plénu volit všichni poslanci, se mohou zapojit nejen politici, ale i občanská společnost. Nárok na podávání nominací mají i spolky a sdružení.
Z minulosti jsme poučeni, že právě obsazování postu radních v dozorčích orgánech veřejnoprávních médií je jednou z nejdůležitějších vnitropolitických událostí roku. Dobře si to uvědomuje i poměrně úzká názorová skupina, která má po 20 let v rukou ideový rámec vysílání veřejnoprávních médií. Její dlouhodobou snahou je vyšachovat z rozhodování o místech radních širokou veřejnost a přenést toto právo na tzv. odbornou veřejnost, v rámci které jsou považování za ODBORNÍKY výlučně lidé z jejich názorového okruhu, který můžeme zkratkovitě označit jako liberálně demokratický, byť s obsahem pojmů „liberalismus" a „demokracie" nemá nic společného, ba právě naopak má za cíl posílit oficiální dogma a demokratickou kontrolu, která je možná výlučně skrze politické strany, omezit.
Pokládám proto za velice důležité sledovat kdo je kdo v subjektech, které se všemožně snaží blížící se volbu ovlivnit a upozorňovat na každý případ, kdy se v tomto prostoru pohybuje někdo s minulostí v uskupeních, která dlouhodobě usilují o ovlivňování veřejného mínění v naší zemi ve prospěch mocných mezinárodních organizací. Jedním z takových je i Nadační fond nezávislé žurnalistiky, který se v celém procesu bude nepochybně velice angažovat. Vřele doporučuji, máte-li chvilku času, přečtěte si výroční zprávy tohoto fondu, ze kterých zjistíte, komu přispívá na činnost.Pokud chvilku nemáte, tak jenom výběr z příspěvků v r. 2018(zpráva z r. 2019 ještě není k dispozici):Hlídací pes, Deník Referendum, Free Czech Media(na boj „proti hoaxům a fake news"), Evropské hodnoty, Demagog, Fórum24 atd..
Tendenčnost poskytovaných finančních prostředků z názvů příjemců přímo trčí.Samozřejmě vše orámováno pojmy „nezávislost", „objektivita",„názorová pluralita" atd..
Abych to shrnul, finále soutěže v mediálních manipulacích se blíží, hlavní cenou je účast na řízení naší budoucnosti dotovaná skrze státní loupež z našich kapes. Připravme se na orgie lží, přetvářky a patetických póz ...
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama