Mgr. Miroslav Červenka

předseda Trikolora Ústecký kraj
  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.07.2023 14:04:00

Kauza Nigela Farage představila nové dno totality západu

Kauza Nigela Farage představila nové dno totality západu

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany ke kádrování majitelů bankovních účtů ve Velké Británii

 Kauza uzavření účtů Nigela Farage představila nové dno totality ZÁPADU, který se zřejmě čím dál více inspiruje v praktikách, o kterých jsme si dříve mysleli, že jsou právě s jeho hodnotami absolutně neslučitelné.

Reputační výbor banky Counts, což je něco zřejmě na způsob etické komise ČMFS, vydal zprávu, ve které konstatuje, že je s jeho hodnotami neslučitelné, aby u nich měl Nigel Farage nadále účet. Ve zprávě se 86krát objevuje slovo Brexit, je v ní kritizováno jeho přátelství s Donaldem Trumpem a postoj k „právům LGBT". Dokonce se zmiňuje Farageovo přátelství s tenistou Novakem Djokovičem.

Banka se ve zprávě zaklíná ohledy na svou pověst. Jsem zvědav, jak budou na tento její postup, kdy kádruje majitele účtů, reagovat klienti. Osobně bych tedy v této bance zrušil účet ihned po zjištění, že vůbec nějaký reputační výbor, který se zabývá politickými názory svých klientů, má...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama