Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.12.2018 9:09:26

Dezinformace a vyváženost médií nejen na pozadí hnutí žlutých vest.

           Dezinformace a vyváženost médií nejen  na pozadí  hnutí žlutých vest.

Macronovu Francii potýkající se více než měsíc s vlnou sociálních nepokojů klidné vánoční období nečeká. Hnutí žlutých vest ani přes slíbené ústupky prezidenta ve svých protestech nepolevuje.

 

Zatímco u nás neziskové organizace napojené na Sorosovy fondy lákají na demonstrace proti prezidentu Zemanovi a premiéru Babišovi občany „finančním  přitažlivým všimným“ v částce 2500 Kč  a  čeští kolaborantští europoslanci z řad pravice přicházející si ročně v této instituci  na miliony korun neváhají  jakýmkoliv způsobem za  podpory veřejnoprávní televize a EP destabilizovat činnost vlády a hlavy státu, tak  francouzská televizní stanice sahá k dezinformacím, proti kterým jsou naši občané každodenně varováni.  Jedním z příkladů je kolující fotografie pořízená fotografem nejstarší mezinárodní zpravodajské  agentury AFP  na níž je možné číst „Macron dégage“, ale ve vysílání francouzské televizní stanice France3 je na stejné fotografii znak s pouhým nápisem „Macron“.

       Na rozdíl od každodenních obsáhlých komentářů a široké publicistiky ohledně konfliktu mezi Ruskou federací a fašistickou Ukrajinou podobné hodnocení  současné vyostřené situaci ve Francii našim občanům od České televize, které platí měsíční daň ve formě koncesionářských poplatků  chybí. Její „suplování“ tak „musí „zabezpečovat“ soukromá nezávislá média. Za všechny uvádím Raptor-TV, která pravidelně sdílí v přímém přenosu na sociálních sítích sobotní francouzské nepokoje, a to i díky finanční podpoře našich občanů tomuto „médiu“.

      Zda se Macron v následujících  dnech bude  z prezidentského paláce skutečně pakovat, uvolní cestu pro předčasné  volby, či zmizí z očí  téměř 80 %  voličů, kteří   nemají  prezidenta  v současnosti v  oblibě ukáže následující vývoj na tamní scéně.

  Vzkaz pro naše občany na pozadí  nepokojů hnutí Žlutých vest je prostý.  Nenechme  se ovlivňovat  českým mainstreamem, výroční zprávou BIS  či neziskovkami finančně podporovanými  ze Západu s varováním o  narůstajícím a škodlivém vlivu  proruských médií a dezinformací. Naopak, tato jsou protiváhou  současnému probruselskému a prozápadnímu jednostrannému zpravodajství a napomáhají nám vytvářet si objektivnější pohled na současné světové a domácí události !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama