Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.06.2021 12:22:55

Důkazy stále chybí, náhrady ale požadujeme !

   Důkazy stále chybí, náhrady ale požadujeme !

Po mnohaletém vyšetřování výbuchu ve Vrběticích, s novými informacemi v této kauze zpravodajských her přichází šéf Národní centrály proti organizovanému zločinu Jiří Mazánek.

 

Ten v nedávném rozhovoru pro Radiožurnál se vyjádřil mimo jiné na adresu předcházejících vyšetřovatelů uvedených výbuchů. „Dá se říct, že pochybili. Ti, kdo byli vyšetřovateli v roce 2018, odcházeli od policie a asi neměli úplně velkou motivaci,“  

 A tak  zatímco  podle Mazánka policie   nemá dostatek nashromážděných důkazů, aby mohla zahájit trestní stíhání,  víc než akčně si počínal   náměstek ministra zahraničí Martin Smolek. Ten 28. června t. r. předal ruskému velvyslanci diplomatickou nótu požadující plnou náhradu škod způsobených výbuchem ve Vrběticích.  Lze se za této situace divit mluvčí ruské diplomacie Marii Zacharovové, která označila žádost české strany za vyděračství, či šéfovi ruského parlamentního výboru, který ji označil za absurdní ?

     Jiří Mazánek, který  posluchače Radiožurnálu ujistil, že „pracujeme na tom, aby tomu tak bylo,“ pokud se týká „výroby“  důkazů kauzy Vrbětice  tak potvrdil ono známé. Co bylo pravda včera  nemusí být pravda dnes. Ta se vyvíjí podle potřeb názorů a rad těch, kteří ji vytvářejí. Škoda, že se „neupravuje“ v zájmu České republiky, ale USA, v  neprospěch  občanů  našeho státu.

  Zda  Západem loutkovodičské  BIS  se podaří  prokazatelné důkazy v případě výbuchů  Vrbětic  „vyrobit“  či nikoliv, nic  nezmění na skutečnosti, že načasování celé akce se zdařilo. Nejde jen o zredukování  uchazečů  na dostavbu Dukovan, ale  také  o  dokončení  likvidace  česko - ruských  vztahů a  „předání“  České republiky  do úplné ekonomické a bezpečnostní podřízenosti  Západu. Více než třicetileté úsilí novodobého amerického spojence  v popřevratové rozdělené České republice bylo naplněno !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama