Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2018 6:14:56

„Nekončím, jedeme dál“

                  „Nekončím, jedeme dál“

„Tentokrát to nevyšlo, ale co není, bude“ vzkaz Jiřího Drahoše svým příznivcům poté, co bylo jasné, že jeho stěhování na Hrad se odkládá.

 

     Voliči svým hlasem pro Zemana dali najevo jak moc jim  (ne)vadí  poukazované pseudo prezidentovi prohřešky v podobě jeho nejbližších spolupracovníků.  Kancléře Mynáře či Nejedlého známého svou vazbou na Rusko.  Případně občasné vulgární vyjádření a další každodenní mediální rádoby kauzy.

    Přestože podle novinářů, sociologů a agentur jsou příznivci současného prezidenta ve většině případů lidé patřící nejen svým vzděláním  ke spodině společnosti , dokázal jich oslovit  o 135985 víc, než před pěti roky, kdy porazil  idol pražské mládeže Karla Schwarzenberga.

     Zemanovým  voličům nevadí, že jejich prezident hledá odbyt pro výrobky českých firem v Ruské federaci i Číně. Naopak dobře ví, že k mírovému soužití  lidstva nepřispívá velká Amerika, ale právě zahraniční diplomacie Putina.  Jeho názory jsou dlouhodobě  konzistentní včetně  kritického postoje k nelegální migraci. To pan Drahoš nás během volební kampaně neseznámil nejen s vizí, natož jediným svým  skutečným názorem! Ba co víc, nedokázal ani spolehlivě vyvrátit  nic z jeho rozporuplné  minulosti!

       Jak hodnotit ale voliče Jiřího Drahoše, když patří k té vzdělanější části společnosti ?

Nejsou ve skutečnosti spíše ovcemi, když podle slov neúspěšného  akademika jsou  nezpůsobilí sami rozhodnout v referendu o setrvání ČR v EU ?

       V případě prezidentských voleb se tak ukázalo, že ne vždy vítězí síla mainstreamu a nespočet billboardů umístěných v každé ulici.

       Lze očekávat, že média ve spojení nejen s umělci, jejichž  sláva se stala dávno  minulostí  budou nadále kritizovat Zemana z důvodu  rozdělování společnosti . Na folkloru  Svěráka, Kolářové, Halíka a dalších elit se nic nezmění. Jeho voliči se tak můžou těšit s jakou noblesou se vypořádá s jejich kritikou. I

       Většina neúspěšných prezidentských kandidátů se nechala slyšet, že chtějí pokračovat ve své politické činnosti. Blíží se nejen podzimní komunální volby, ale také  do Senátu P ČR.

Není to pane Drahoši ideální  příležitost ukázat nejen své kvality, ale především přesvědčit národ, že jste nebyl nastrčenou figurkou k prosazování zájmů jiných ?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama