Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.12.2018 13:57:34

Novoroční....

                 Novoroční....

Vstupujeme do roku v jehož závěru si budeme připomínat 30 let od majetkového převratu znamenající obnovu kapitalistických poměrů v zemi.

Období představující historicky krátký časový úsek, které ale zásadním způsobem změnilo život minimálně jedné generace. Období na jehož začátku byla divoká privatizace v podobě rozkradení národního majetku a na jeho konci likvidace obranyschopnosti státu a ztráta suverenity země.         Česká republika dnes vykazuje státní dluh, jehož výše díky praktické nesplatitelnosti představuje především politické riziko. Pro mnohé  nejhorším ukazatelem tohoto období se ale jeví likvidace národa v podobě úbytku českého obyvatelstva, který je  důsledkem  všech polistopadových vlád, které nedokázaly vytvořit podmínky k motivaci mladých lidí pro zakládání rodin a výchovu svých dětí.      Dovolte mi vážení čtenáři abych Vám kromě pevného zdraví v novém roce poděkoval za všechny Vaše komentáře k mým dosavadním publikovaným článkům.  Budu rád, pokud se budu moci s  Vámi v budoucnu podělit  o připomenutí si mnohých ze zločinů současného kapitalismu u nás, který vznikl v důsledku rozpadu světové socialistické soustavy.      Dnešní svět z pohledu dalšího vývoje lidské civilizace je na samotném okraji. Žijeme v době, která je především z pohledu nelegální migrace a možného jaderného zničujícího světového konfliktu velmi nestabilní a nebezpečná.Vývoj lidské civilizace je v současnosti na rozhodující  křižovatce.     Pro pochopení současnosti je důležité znát svoji historii včetně připomínání si jejich jednotlivých událostí. Uvědomit si, že tato země patří nikoliv nejrůznějším  vládním kolaborantům a neziskovým organizacím finančně napojené na zdroje ze zahraničí, ale  nám - občanům tohoto státu a našim příštím pokolením. Potěšující je, že síla národa se projevuje i díky stále nově  vznikajícím  vlasteneckým hnutím a sdružením. Ta jsou protiváhou všem, kdo  zpochybňuje trvalé hodnoty jakými jsou kultura, tradice, rodina či národ.    V listopadu roku 1989 sehrál náš národ roli užitečných idiotů.  Je pouze na nás samotných zda se oprostíme od opakování stejné chyby i v budoucnu.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama