Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2019 6:21:04

„Osvoboditelé“ se chovají jak sarančata

„Osvoboditelé“ se chovají jak sarančata

Na informaci, kterou zveřejnily nejprve proruský Sputnik a o pár dní později Novinky.cz, týkající se výstavby skladů pro americkou armádu na území Polska by nebylo nic zvláštního.

 

USA si pouze v duchu vojenské doktríny zločinecké organizace NATO umanuly vtáhnout do příprav ozbrojeného konfliktu s Ruskou federací další svůj satelit – tentokrát Polsko.

Rozruch a pobouřenost kolem výstavby zdejších skladů pro americkou armádu v přepočtu za téměř šest miliard korun u tamních polských občanů ale vyvolává tisícovka Američanů, tvořící rozhodující část stavebních skupin, chovající se „jako sarančata“.

Podle portálu „Natemat.pl“ turisty oblíbená rekreační oblast v okolí Powidzkého jezera se mění v trosky. V chráněném území evropského významu Natura 2000 bylo vykáceno 38 hektarů lesa a na dalších sto hektarů pro zájmy Severoatlantické aliance ještě „padne“.

Poláci jsou také pobouřeni skutečností, že stovky vozidel neplatí silniční daň, přičemž dříve polská armáda, která zde sídlila, takto činila a citelně přispívala do místního rozpočtu.

Rozpínavost a expanzi našich nejzápadnějších spojenců, kteří na konci druhé světové války „pomohli“ k obnově našeho hospodářství vybombardováním a zničením průmyslových objektů mnohých měst již bereme jako samozřejmost. Stejně jako budování nových vojenských základen NATO na území jejich členských států, nejlépe co nejblíže k hranicím Ruské federace.

Sílící americká vidina získání „nevyčerpatelných“zdrojů přírodního nerostného bohatství z ruského území jsou pro USA a jeho nejzarytější spojence, neodolatelným trvalým pokušením. Škoda, že si tuto skutečnost nechtějí uvědomit i některé naše politické „špičky“ v minulosti toužící prosadit v Brdech americký radar.

Do voleb do evropského parlamentu chybí několik hodin. Upřednostněním vlasteneckých stran a kandidátů máme možnost eliminovat snahu těch, kdo usiluje o vtažení České republiky do příprav likvidačního světového válečného konfliktu. Pouze trvalý mír na základě spolupráce se všemi světovými mocnostmi může zabezpečit další rozvoj lidstva.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama