Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2023 11:34:34

Alexandr Vondra, další adept na vyznamenání ?

Alexandr Vondra, další adept na vyznamenání  ?

S vyznamenáními a řády, kterých se dostává členům politické reprezentace, loutkám v soukolí (nejen) pětidemoličních stran od politických kamarádů ze „spřátelených“ zemí se roztrhl pytel.

 

Na letošní březnové nejvyšší vyznamenání Tchaj-wanu pro Markétu Pekarovou – Adamovou  a  dubnové předání státního vyznamenání Ukrajiny Řádu knížete Jaroslava Moudrého II. třídy  Miloši Vystrčilovi a  Markétě Pekarové – Adamové  naváže  koncem května sociální demokrat Libor Rouček. Na sudetoněmeckém sjezdu konající se ve dnech 26. – 28.5.  obdrží nejvyšší vyznamenání tohoto spolku, cenu Karla IV.  Naváže na disidenta Petra Uhla, lidovce Daniela Hermana a další  šťastné vlastníky tohoto  metálu, připomínající  Čechům protektorátní orlici, nejvyšší vyznamenání pro tehdejší protektorátní kolaboranty.

   Dalším bezpochyby nejvážnějším adeptem  na obdržení státního vyznamenání, tentokrát od americké strany, je europoslanec a vlivná tvář  ODS Alexandr Vondra. Nejen za  jeho vytrvalé 30.- leté úsilí  při  obnovení a  rozkvětu vztahů mezi  dnes  již  jen ČR a USA  vedoucí až k současnému  podpisu vazalské smlouvy mezi oběma státy, ale především  za  jeho  „blitky“  při  obhajobě této smlouvy  v televizi a dalších mediích , aniž by znal podrobněji její skutečný obsah.  Další vzorný žák ministra propagandy P.J.Goebbelse.  Tomu se říká víc, než jen  poslušný lokaj!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama