Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.01.2018 10:58:33

Klatovy - další zastávka Jiřího Drahoše.

Klatovy - další zastávka Jiřího  Drahoše.

Přes sto občanů klatovského okresu přišlo 18. ledna přivítat Jiřího Drahoše. Odměnou prezidentskému kandidátu byl symbolický potlesk po příjezdu, který jej jistě po předchozím vypískání v Třinci potěšil.

 

     Bohužel chybělo ozvučení (nebo snad favoritem zdejší „pravicové“ radnice je Miloš Zeman??) a tak přívětivý monolog pana Drahoše slyšela pouze malá skupinka jeho obdivovatelů.  Jeho skutečné vize nám snad konečně představí v televizním duelu s Milošem Zemanem, který bude již skutečný. Kdy nepůjde o vyrobený fake rozhovor, jako tomu bylo v případě jeho podporovatele (a vyznavače pravdy a bývalého přítele Václav Havla) neúspěšného kandidáta Michala Horáčka.

     Je potěšitelné, že Miloš Zeman se v minulosti v Klatovech při setkání s voliči setkal s daleko větším počtem svých příznivců (i odpůrců) a na rozdíl od Jiřího Drahoše se nebál odpovědět na nepříjemné otázky.

      Což v případě pana Drahoše neplatí. Zahaleno bude dál tak tajemství jak je to s jeho údajným členstvím v české asociaci Římského klubu -  zednářského společenství, jeho údajnou  kopií skartovaného svazku StB, vlastnící prý osoby „tvrdého jádra“ Charty, proč podporuje inkluzí ve školství, proč odmítá zákon o obecném referendu, proč je pro kvóty EU pokud  se týká azylové politiky atd.

     Možná na tyto otázky dostaneme odpověď za pět let. Pokud ovšem o něj bude po neúspěšném 2. kole současných voleb z řad mocenských elit ještě zájem.





Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama