Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.10.2020 9:10:06

Nikoliv KSČM, ale USA vydírá občany ČR

Nikoliv KSČM, ale USA vydírá občany ČR

České zdravotnictví přijíždí zachraňovat 28 lékařů z USA.

 

V případě  pomoci kubánských lékařů, kteří  se angažovali  v boji  s covidem  na jaře nejen v Itálii, vše by zůstalo bez  mediální odezvy.  Solidarita zaoceánských bratrů, kteří „bravurně zvládli ve své zemi „první  vlnu“ je  ale jiného kalibru!  Jde o politické gesto potvrzující podřízenost ČR americkým zájmům, především v otázce NATO.  Samozřejmě posvěcené poslaneckou sněmovnou, která  o souhlasu s pobytem  vojenských zdravotníků má jednat  27.října.

 Solidarita USA  v podobě  působení  amerických lékařů v pražské střešovické nemocnici je  dobrým mediálním obrazem  k veřejnosti v souvislosti  se schvalováním  státního rozpočtu,   ve kterém KSČM  nesouhlasí s přemrštěnou částkou pro potřeby armády, což vyvolává  řev domácích válečných štváčů  prosazující  zájmy NATO ( USA).

Podle  generála  Opaty  bude  dokonce   tímto nerozumným krokem ohroženo zabezpečení  obranyschopnosti  ČR.  Ano, armáda  „pyšnící“ se třemi desítkami kusů modernizovaných  tanků obměnu  techniky potřebuje. Techniku k zabezpečení vlastní obranyschopnosti země. Nikoliv  techniku vyřazenou a předraženou od amerických spojenců k plnění úkolů vyslaných  českých žoldáků za zájmy globálního imperialismu s doménou USA.

Dnes je  státní kasa po skvělém 30. letém hospodaření v kapitalismu prázdná a to i díky značné korupci v resortu obrany. Nefunkční kalouskovy padáky, zbrojní zakázky na pandury, tatrovky či letadla CASA. Radary Věra, které naši armádu stály třikrát více než NATO . V seznamu  předražených nákupů můžeme pokračovat. „Naštěstí“ aktéři zapojeni do armádní  korupční chobotnice díky „činnosti“ soudní mafie  můžou mít dále klidný spánek.

Kvičení   válečných  štváčů  z řad politiků i generality  v čele s náčelníkem GŠ AČR Alešem Opatou  ohledně nákupu techniky pro potřeby NATO  vtahuje náš stát  do další válečné konfrontace, tentokrát s Ruskou federací. Jaká je skutečná role příslušníků AČR  zapojených do mise v Pobaltí se z oficiálních zdrojů nedozvíme. Zcela jistě ale nepřispívá ke zklidnění  našich vztahů s RF.

Covid „mění “ svět. V zájmu jednotlivých států je otázka zabezpečení především zdraví svých občanů. Není to KSČM, která dle mainstreamu  vydírá naši vládu v souvislosti se snížením financí pro armádu ČR, ale USA, která neustále připomíná a domáhá se  plnění našeho finančního závazku  ve prospěch NATO.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama