Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2021 9:42:58

Pane Hašku, takhle ne !

Pane Hašku, takhle ne !

Vyhaslá hvězda ČSSD Michal Hašek přichází s myšlenkou na budoucí sloučení ČSSD a KSČM.

    S představou, která se  bezprostředně  po  prohraných  parlamentních volbách  začala objevovat  také u  některých členů KSČM, ucházející se  o přízeň delegátů mimořádného sjezdu KSČM dne 23.10.2021 při  volbě nového  nejvyššího stranického vedení.

     Ale zpátky k Michalu Haškovi, někdejšímu  „lánskému pučistovi“, dodnes zahalen  tajemnou, fiktivní tiskovou mluvčí  z dob jeho „hejtmanství “.  Nevím zda se  Haškovi podaří zrušit nesmyslného bohumínské usnesení, přejaté v době kdy předsedou  ČSSD byl současný prezident ČR Miloš Zeman.  Ideální šanci pro jeho zrušení ČSSD propásla po volbách v roce 2002. V době,  kdy budoucí  premiér Špidla  upřednostnil „101“ vládnutí  ČSSD s koalicí KDU – ČSL, US –DEU.  Před pohodlnou „111“ koalicí s KSČM !

    Pro pana Haška snad jen dvě rady. KSČM je suverénní politickou stranou, po výprasku  v parlamentních volbách ve stejně špatném postavení jako ČSSD, která si ale nenechá zvenčí kádrovat své členy! Zatímco pro Haška jsou pro integraci uvedených stran  nepřijatelní z řad KSČM  uctívači Klementa Gottwalda, pro KSČM je  nepřijatelné podílet se na vylepšování současného kapitalismu ( ale naopak, obnovit  socialismus)  a na dalším vysílání příslušníků  Armády CR k podílení se  jako doposud, na zvěrstvech  pod hlavičkou NATO  dle jejich  přání!

     Hašek by měl své  usilí zaměřit   k tomu, aby ČSSD svojí politikou „nevypudila“ ze svých řad  další  osobnosti typu Jaroslava Foldyny,  případně napodobit   cestu  slovenské opoziční strany Smer. Právě Ficův Smer dokázal 17.10. , v den , který je dle OSN vyhlášen  mezinárodním  dnem  za odstranění chudoby přilákat na svůj další protivládní mítink „Čapicový protest“ v Rimavské Sobotě tisíce nespokojených Slováků s dlouhodobě se zhoršující,  tíživou sociální situací. Smer se nenechal zastrašit ani  vyhrůžkami  slovenského  úřadu pro národní zdraví, dle kterého se na svolané protivládní demonstraci  může sejít třeba 30 tisíc  občanů, na které mohou nadávat, křičet, dělat cokoliv jiného, jen nesmí zpívat ! Na další obrovský protivládní mítink se může Matovičova vláda se slovenskou proamerickou prezidentkou těšit na 17. listopadu v Bratislavě !

     Pane Hašku, Vaše knížecí rady a přání jsou spíše jakýmsi božím přáním. ČSSD má másla na hlavě za třicet let své obnovené činnosti víc než dost, včetně spolupodílení  se na zločinech při privatizaci a rozkrádání našeho státu, ruku v ruce se současnou ODS, která v následujícím vládnoucím období bude v této činnosti pokračovat !

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama