Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2023 8:30:04

Povídání o dezinformacích

Povídání o dezinformacích

Na fenoménu dnešní doby, sociálních sítích se rychlostí blesku začala šířit gratulace k podepsání manželské smlouvy manželů Černochových.

 

   Brzy se ale ukázalo, že ve skutečnosti šlo jako v podobných případech  o  „fake“,  v dnešní době všemi pády skloňovanou jakousi  dezinformaci . Je tak pouze s podivem  narůstající počet různých dezinformací  ve kterých figuruje právě jméno Jana Černochová ,mnohými  občany  nazývaná  krvelačná  lady.    

     Jen namátkou. Dnes již v médiích zažehnutá kauza  náčelníka  generálního štábu  generála Řehky, který měl signalistovi  a předsedovi vlády v minulých dnech  předat  svoji demisi právě pro neshody s ministryní války, aby nakonec vyšlo po zasedání  „nejvyššího konzilia“  najevo, že mezi oběma  panuje  více než naprostá shoda !   Nebo  výlety paní ministryně.  Zatímco v případě kauzy  s olympionikem  Svobodou  vyšlo  nakonec  najevo, že se jednalo  jen o krátkodobý  odskok  z rušné Prahy do  klidnější moravské části Libavá  zkontrolovat  výcvik našich východních  přátelů z Ukrajiny  pod patronací  našich naťáckých  spojenců, v případě  společného výletu  s ministryní Lagšádlovou  za velkou louži   zůstává  zatím  nejasno.   Možná  pravým důvodem je  správný názor a nezlomná odhodlanost  Langšádlové  bojovat  stůj co stůj s Putinem,  kdy  jaderná válka  s Ruskem by byla bojem za svobodu !

 Zakončeme dnešní povídání o dezinformacích nedávným sdělením traktoristy Mariana Jurečky, kterak chce jako lidovec   napravovat  další  dřívější  křivdy.

Jeho ministerstvo připravuje návrh, kterak navýšit nízké penze disidentů, týkající se několika stovek lidí.  Není tajemstvím, že  lidovci  si vždy na napravení  křivd  potrpěli.  Jedním z výsledků jejich usilovných snah tak bylo v minulosti  protlačení  zákona o  církevních restitucích, kdy v současné době vysoké inflace a díky správnému nastavení  znění  zákona mají  církve  žně, zatímco senioři  díky osekání jejich  valorizace důchodů  se musí smířit s inflační  žebračenkou.

      Doufejme, že lidovci v  napravování  křivd budou pokračovat  i nadále ,  v době ,kdy nám jaksi pokulhává  svoboda  slova  bez následných postihů.  Za všechny případy   jmenujme  případ učitelky Martiny Bednářové, která  díky  narůstající   fašizaci  společnosti  musela pověsit na hřebík nejen svoji profesi, ale  čeká ji  navíc  šest let vězení. Kuriózní je, že  uvedený  případ  se odehrává  údajně  na udání syna bývalého předsedy ODA Daniela Kroupy!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama